Denne artikel er en sammenligning med at lave en hjemmeside selv, eller at få nogle til at lave det hele...

Du har netop bestået prøven til kørekort til bil og har tænkt at anskaffe dig en bil.


Du har netop bestået prøven til kørekort til bil og har tænkt at anskaffe dig en bil. Så har du læst at der er kommet en ny biltype, meget revolutionerende, som automatisk tilpasser sig alle ens behov. Men denne bil er meget dyr. Du har ikke råd til den.

Så hører du om et rimeligt alternativ, produceret under rimeligere forhold. Denne bil skulle være en god kopi af den dyre...men den er altid fortsat under udvikling, og leveres, for at gøre den billigere, som et byggeset. En brugsanvisning medfølger, men den er ikke helt opdateret og ganske kort. Du vælger denne model, tar det med hjem og begynder.

Efter en del prøven og underlige fejl får du sat bilen sammen. Den ser ikke akkurat hypermoderne ud, men den ruller.

Når du har installeret Joomla, som er et af verdens bedste CMS systemer, til at styre din egen hjemmeside..

 - Er det første du bør gøre.

 

Hvorfor nu alt det, er det ikke nok bare at komme i gang med at oprette tekst og menuer... NEJ DET ER DET IKKE. Det 1. du skal tænke er sikkerhed... Din side er på nettet med det samme, og er fra 1. sekund, potentielt i risikozonen.

Der er meget snavs på nettet, og kikker man i en log-fil, så kan man se at der er mange forskellige IPér der forsøger at komme ind bagfra, på alle mulige måder.

Se artikel fra Norge, om lige netop dette.

 


Hente Akeeba Backup, og tage en backup.

 - Inde i Akeeba Backup kan man med fordel sætte 2 profiler, hvor den ene er standard, den tager ALT, både alle filer, og en kopi af hele databasen.

Den anden kan man sætte til kun at tage backup af Databasen, den form for backup, kan gøres på få sekunder, og er til hvis man primært bare har ændret opsætning og lagt tekst ind på ens hjemmeside.

 

Arbejder du tit med en lokal installation af Joomla ?
Så er denne guide et kanon must, jeg er blevet så glad for den :-) - Se link til filen, under link !

I stedet for WAMP, LAMP og XAMP
Benyt Turnkey-lamp på en virtuel server. Eller på en gammel Computer du ikke bruger mere, den skal bare være tilsluttet til dit lokale netværk, så er den klar til brug, efter installationen.


Du får så meget mere ud af det, for samme pris. :-)

Forskellen er at du har en server, som den du har ude i skyen, men her er den bare på din egen (anden) Computer.

linket i dette "Web Link"

Hjertelig Velkommen til Joomla Møde

 - Dagens agenda...

Den 14 Dec kl 13 til 17 på ZBC Ringsted

Indgang 6

Der mødes vi, og har det hele klart.

Kom forberedt, og opgrader dit/dine site. Og støder du eller andre på problemer, så er der store chancer for at vi sammen kan løse dem, eller måske komme videre selv.

Det er af Brian anbefales IKKE at arbejde på sit LIVE site, men at have en kopi at arbejde på, og når alt spiller igen, så overføre man til sit live site.

Kom glad....

Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og fortæl hvis du kommer :-)

Det er allervigtigst at starte med at lave en søgeordsanalyse.
En god e-bog til hjælpe er den fra Nicolaj Mogensen: http://nikolajmogensen.dk/whitepaper-sogeordsanalyse/

Og bagefter - eller først, kan du bladre Bibbiś JUG aftenmøde om SEO igennem. http://www.slideshare.net/Bibbi/joomla-seo-jug-kbh-27022013?qid=6c1b926f-0fb8-412d-8024-cbd31313255c&v=qf1&b=&from_search=1

Her er der en masse om SEO. SEO kan IKKE forklares som sådan på 1 time eller 3, og nedenstående er noget selv studium, som du selv må bruge tid på. Dog er der nogle link som du med fordel kan kikke på.

De er alle blandet lidt sammen, selv om der er mange emner, så hænger de fleste sammen.